Het Nieuwe Werken !

U bent Ondernemer

Het is tijd om meer uit uw IT te halen! Ondanks het gevoel dat U wellicht al genoeg betaald heeft voor IT, is het resultaat beperkt en niet optimaal? Als u het op een rij zet, gaat het vooral om wat IT voor uw ondernemning daadwerkelijk doet:

  • Een excellente bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen
  • De beschikking over actuele bedrijfsinformatie, altijd en overal
  • Trefzekere besluitvorming
  • Flexibiliteit nu en in de toekomst
  • Effectief samenwerken met klanten en leveranciers

 

Een excellente bijdrage van IT aan de bedrijfsdoelstellingen
 

U wilt dat IT helpt de doelen van uw organisatie te realiseren: groei, uw klanten optimaal bedienen. Het invoeren van veranderingen kost echter veel tijd. Kortom, vaak kan het beter en u verwacht daarin veel van IT.
Met AllSolutions QX2 van REDD Processing beschikt u over krachtige software die eenvoudig is in het gebruik. Veranderingen voert u snel door en aan opleidingen is uw bedrijf amper tijd kwijt. U bespaart fors, terwijl uw medewerkers en klanten een vlekkeloze bedrijfsvoering ervaren. Zodat u een optimale bijdrage van IT aan de bedrijfsdoelstellingen realiseert.

Actuele bedrijfsinformatie: Altijd en Overal

Om hun werk efficiënt te kunnen doen hebben uw medewerkers behoefte aan actuele informatie over orders, leveringen en betalingen. Ook zij moeten kunnen vertrouwen op een juiste inrichting van de bedrijfsvoering en op een hoge kwaliteit van data. Zodat uw medewerkers met u, kortom uw bedrijf, in staat zijn de afgesproken prestaties te leveren. REDD Processing levert u met een state-of-the-art bedrijfsinformatiesysteem de juiste tools, zodat uw mensen hun werk goed te doen. Zij hebben overal de actuele informatie die zij nodig hebben. Of het nu over een prospect, klant, order of project gaat. U beheerst daarmee niet alleen optimaal uw bedrijfsrisico's, u bereikt een hoge staat van 'satisfaction' bij u en uw relaties.


Trefzekere besluitvorming

Op vragen van medewerkers, klanten en leveranciers wilt u met uw managers snel en adequaat reageren. Een snelle en optimale beschikbaarheid van bedrijfsinformatie is een noodzaak. REDD Processing biedt met haar All Solutions QX2 een krachtige, transparant informatiesysteem die u en uw mensen ondersteunt in het nemen van de juiste besluiten. Het zoeken naar de juiste informatie en/of documenten wordt sterk vereenvoudigd. Actuele managementinformatie is direct voorhanden; formats kunnen eenvoudig worden aangepast. Alerts, bijvoorbeeld in het kader van debiteurenbeheer, belanden in uw email-box.

Flexibiliteit nu en in de toekomst

U bent koersvast maar wilt uw strategie opties benutten voor een gezonde toekomst voor uw bedrijf. U wilt effectief samenwerken met partijen om business cases te identificeren of new business development ter hand te nemen? Kortom, u wenst flexibiliteit, ook in de bedrijfsvoering. Het bedrijfsinformatiesysteem van   REDD Processing is robuust én flexibel. Zo is het eenvoudig entiteiten of vestigingen toe te voegen of processen en overzichten te wijzigen, zodat de bedrijfsvoering zich moeiteloos voegt naar een volgende bedrijfsactiviteit in uw portfolio. Met REDD Processing beschikt u over een krachtige 'business intelligence' omgeving om uw strategie te ondersteunen en heeft u de beschikking over de benodigde flexibiliteit. Nu en in de toekomst.

 

Effectief samenwerken met klanten en leveranciers
 

 

Goede samenwerking in de keten is van levensbelang. Samen projecten uitvoeren houdt uw klant dichtbij en brengt innovaties binnen bereik. Met uw leveranciers wilt u operationeel geintegreerd werken (bestellen, voorraadinformatie, artikelnummers et cetera) en met hen zoekt u samenwerking om producten en processen te verbeteren? Met REDD Processing faciliteert u samenwerking in de keten. Niet alleen op het niveau van orders, maar ook voor het realiseren van gezamenlijke projecten. Daarmee kunt u de klanttevredenheid blijvend verhogen en weet u zich verzekerd van een effectieve inrichting van uw bedrijfsketen.Afbeelding