Handelsondernemingen


 

Handelsondernemingen

Vanaf 1987 automatiseert AllSolutions handelsondernemingen, verhuurorganisaties, groothandelsorganisaties en andere logistiek georiënteerde organisaties. Deze bedrijven zijn onder meer actief in de sectoren Intern Transport, Hoogwerkers en andere kapitaalgoederen. 

Doorgaans gaat het om hoogtechnologische bedrijven, die hun behoefte aan kapitaalgoederen - en daarmee de klantvraag - goed moeten kunnen voorspellen om hun risico's te kunnen managen. Deze kapitaalintensieve bedrijven hebben daarnaast een perfect service en onderhoudsapparaat nodig. Voor deze klantengroepen is de branche oplossing Handelsondernemingen in AllSolutions QX2 een uitstekende backbone voor de bedrijfvoering. 

Alles in één oplossing  
Alle benodigde functionaliteit voor een efficiënt en effectief bedrijfssysteem zijn ondergebracht in één geïntegreerde en webbased oplossing. De specifieke ERP brancheoplossing AllSolutions QX2 voor Handelsondernemingen dekt alle primaire bedrijfsprocessen af. Zodat uw volledige bedrijfsketen in een enkele omgeving geautomatiseerd is en uw medewerkers altijd met dezelfde en actuele gegevens over uw goederenstromen, orders, betalingen en klanten werken.

De AllSolutions QX2 ERP software heeft diepe branchespecifieke functionaliteit, gebaseerd op de jarenlange ervaring van AllSolutions met de moderne logistieke organisatie. Het resultaat is een geìntegreerde oplossing die naadloos aansluit op de dagelijkse bedrijfsprocessen de logistiek georienteerde organisatie. Zoals bijvoorbeeld groothandelsorganisaties en bedrijven in de verhuursector. 
 

Referentiemodel

Onderstaand referentiemodel bevat een overzicht van de processen in de brancheoplossing in AllSolutions QX2 voor Handelsondernemingen. Daarbij gaat het zowel om de besturende processen, de primaire processen en de ondersteunende processen. 
Afbeelding