Project Manager


U bent projectleider

Beschikt u altijd over de juiste informatie voor een succesvol project? Als projectleider wilt u op verschillende plekken werken. U wilt inzage in project data, documentatie en besturinginformatie, alles over uw project.

  • Overal toegang tot uw data, overal kunnen werken
  • Actuele informatie over alle KPI's
  • Alle documentatie op een enkele plek
  • Effectief samenwerken en communiceren met uw stakeholders


Overal toegang tot uw data, overal kunnen werken

Met AllSolutions QX2 kunt u overal inloggen op uw persoonlijke omgeving. U kunt uw projectdocumentatie inzien, voortgangsinformatie ophalen of verder werken aan de laatste versie van uw document. In Word, Excel of een andere applicatie. Met AllSolutions QX2 kunt u altijd en overal werken aan uw project. Zonder dat u de data fysiek hoeft te verplaatsen naar de plek waar u bent. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. 

 

Actuele informatie over alle KPI's

Als projectleider wilt u altijd inzicht in Kritieke Prestatie Indicatoren. De werkelijkheid is echter dat deze slechts periodiek worden bijgewerkt en pas vlak voor de project meeting ter beschikking komen. Met AllSolutions QX2 zijn de KPI's altijd op orde. De informatie wordt continue en automatisch aangepast aan de voortgang en is inzichtelijk voor participanten in het project. Dat geeft u het overzicht dat u wilt. 

Alle documentatie op een enkele plek

Alle projectdocumentatie wilt u op één plek vinden. U wilt kunnen samenwerken aan documenten, deze kunnen doorspreken en inzien zonder dat u het document aan elkaar hoeft te mailen. AllSolutions QX2 maakt samenwerken eenvoudig. U hoeft geen documenten te versturen, u geeft collega?s toegang tot de projectomgeving. Zonder ingewikkelde procedures. Met AllSolutions QX beschikt u over een veilige, krachtige en goed geordende projectomgeving. 
 

Effectief samenwerken en communiceren met  uw stakeholders

U wilt uw uw stakeholders tijdig van juiste informatie voorzien. U wilt de voortgang toetsen aan inzichten van leveranciers, project participanten, sponsor en opdrachtgever? U wilt tijdig kunnen bijsturen zodat acceptatie van de resultaten geen probleem is? Met AllSolutions QX2 geeft u de stakeholders toegang tot voor hen essentiele projectdocumentatie. Zodat zij overal waar zij dat willen deze kunnen inzien. Zo brengt u eenvoudig een goede samenwerking tot stand met uw stakeholders. 

Lees meer over AllSolutions krijgt award voor beste systeem voor projectenorganisaties en dienstverleners
Lees meer over grip op uw projecten