Klaar voor verandering?


Get Adobe Flash player
Naast de andere functionaliteit biedt AllSolutions QX2 een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en kosteneffectief beheren van uw website, intranet en extranet. Zo kunt u al uw interne en externe relaties eenvoudig en snel persoonlijk bedienen. Een verhoogde interactie dus met uw relaties! De vormgeving en de content regelt u zelf vanuit één intuïtief onderhoudssysteem. De voordelen van deze functionaliteit:


 • U kunt iedere doelgroep bedienen 
  U wilt uw prospects, klanten, medewerkers, leveranciers, apart bedienen? Geen probleem. U richt voor iedere doelgroep een specifiek informatieplatform in en koppelt u aan iedere zone de juiste autorisaties.
 • Centraal gebruikersbeheer 
  U heeft in feite één website, dus ook één plek voor uw gebruikersbeheer. Dat is efficiënt, effectief en overzichtelijk.
 • WYSIWYG (What You See Is What You Get)
  Iedereen kan pagina's bewerken. U navigeert eenvoudig naar de pagina die u wilt aanpassen en bewerkt u deze als een Microsoft Word-document. Nieuwslinks, banners en beeldmateriaal vormen geen probleem.
 • Look & feel in uw huisstijl 
  Een website is het visitekaartje van uw organisatie: het is mogelijk om het intra- en extranet volgens uw huisstijlrichtlijnen in te richten.
 • Webbased 
  U bezoekt een congres in New York en wilt uw medewerkers op de hoogte stellen van de vorderingen? Het intra- en extranet is webbased en u plaatst zo waar ook ter wereld, snel en eenvoudig alle informatie op uw intranet.
 • Integratie met administratie
  Het intra- en extranet is volledig geïntegreerd met alle andere functionaliteiten van AllSolutions QX2. U kunt dus moeiteloos interessante informatie van uw backoffice-database publiceren op uw intranet, extranet of website.
 • Poort tot uw administratie 
  De integratie met intra- en extranet stelt u in staat om uw relaties - gecontroleerd - toegang te geven tot uw administratie. Zij kunnen altijd en overal bijvoorbeeld projectstatussen, voorraden of facturen raadplegen.
 • Het Content Management Systeem 
  Integraal onderdeel van het intra- en extranet vormt het Content Management Systeem (CMS), waarmee u zelf de diverse zones van de site inhoudelijk kunt onderhouden.